Lähdemme nyt Pirkon eli Annan kanssa rakentamaan jotakin, joka unelmissamme muistuttaa neuleblogien menestystä. Jos edes murunenkaan siitä, niin hyvä.

Kiitos ja kunnia Annalle blogin rakentamisesta. Minäkin saan osallistua kielokimpun ojentamiseen lukijoillemme.

Aiomme kerätä paljon linkkejä, kertoa meitä varttuneita netti-ihmisiä kiinnostavista asioista. Tyylin on tarkoitus olla rauhallinen ja asiallinen. Haluamme edistää blogiharrastusta, kannustaa netin ihmeelliseen maailmaan tutustumisessa, samalla itsekin oppien. Oppia ikä kaikki!

Blogin nimi kertoo, että haluamme keskittyä kolmanteen ikään, seniorikansalaisten elämänpiiriin mutta näyttäen, että emme periaatteessa sulje pois mitään. Olemme avoimia ja kiinnostuneita monen monista asioista.

Haluamme yhteistyökumppaneita. Olemme valmiita ottamaan lisää kirjoittajiakin. Vai mitä? Kirjoittamisharrastus voi parhaiten omissa blogeissa. Ne ovat varmaan vielä pitkään IN. Itse en ole koskaan toiminut keskustelupalstoilla enkä juuri muuallakaan. Kun blogit iskivät, ne iskivät kunnolla. Harrastusta on jatkunut jo yli kolme vuotta, eikä intoni näytä laantuvan. On mukavaa olla oma herransa, kirjoittaa kenenkään estämättä. SE ON SANANVAPAUTTA.

Itse aion aikaa myöten kirjoitella paljon blogeista, kerätä yhteen niitä koskevia linkkejä, pitää mahdollisesti jonkinlaista blogikoulua. JM