Olemme aloittamassa blogia, joka kokoaisi yhteen suomeksi kirjoittavia 50+ bloggaajia. Näin voimme löytää toisemme helpommin. On monia asioita, jotka kiinnostavat nimenomaan "kolmannen iän" ihmisiä. Meillä kullakin on tietenkin muitakin aiheita, jotka kiinnostavat. Voimme unohtaa ikämme ja nauttia samalla siitä, että olemme ehkä tulleet jo sopivan verran aikuisiksi. 

Yhdyshenkilömme on tunnettu ja suosittu bloggaaja Maalainen, Jukka Melaranta. Minä olen Pirkko Anna Amnell ja kirjoitan myös tänne joskus, sillä toimin kiireisen Jukan avustajana.Bloggaan nimimerkillä Blogisisko.

Laita nimesi Jukan tai minun blogien kommenttilaatikoihin tai suoraan tänne. Ensimmäiseksi ehti Mikä ikä-blogin Arru, jonka blogin osoitteen löydätte jo valmiina sivupalkista Jukan ja minun blogin jälkeen. Ja, hei sitten tulevat Kaurapuurolapset  Me taidetaan olla kaikki niitä Markus-sedän kaurapuurolapsia...

Terveisiä täältä Helsingistä sinne saaristoon ja muuallekin. Lunta on vielä täälläkin, mutta kadut ovat taas vaihteeksi paljaat.

Tervetuloa,  Jukka! (taputuksia eri puolilla blogimaailmaa)

Terveisin Pirkko eli Blogisisko

Ensimmäisenä päivänä ehti myös Ihan kipsissä blogin Maijamuru, joka pelasti meidät ripeällä toiminnallaan väärän fontin ansasta, kuten voitte lukea kommenteista. PAA